logo huib van der wal

Huib van der Wal tekstschrijver, auteur, familiebiograaf en uitgever

Meer waarde door teksten

Ik heb het mooiste beroep van de wereld, zeg ik vaak. Ik geniet van de interviews, van de vaak boeiende gesprekken, van het schrijven, van het 'schilderen' met woorden, zinnen. Of het redigeren van bestaande teksten. Heerlijk ambachtelijk werk. Nog fijner is dat je klanten daarmee kunt helpen. Door met sterke teksten en krachtige communicatiemiddelen bedrijven en instellingen meer waarde te geven.   

WOW!! in Kampen

Afgelopen najaar gaf ik de WOW!! uit in de Noordoostpolder en Urk, een glossy magazine voor ondernemende vrouwen. Met Brug Media uit Kampen geef ik zo’n magazine uit in de regio Kampen, Genemuiden, Zwolle, Dronten. Met doorplaatsingen in de lokale kranten. Brug Media voor zeer aantrekkelijke deelnameprijzen gezorgd. Al vanaf 395 euro! Heeft u in uw netwerk ondernemende vrouwen in genoemde regio’s die mogelijk mee willen doen? Neem even contact met mij op, of breng ze rechtstreeks met mij in contact. Ik heb voor u een handout met alle gedetailleerde informatie.

Huib van der Wal tekstschrijver uit Emmeloord is ook auteur, familiebiograaf en uitgever. Hij is gespecialiseerd in nieuwsbrieven, boeken, familiebiografieën, jaarverslagen en magazines, van concept tot en met eindproduct. Hij werkt voor bedrijven en non-profit-instellingen in Noord- en Midden-Nederland.

Huib van der Wal tekstschrijver, zelfstandig ondernemer sinds 1 maart 1995, is een kleinschalig bedrijf waar de focus altijd gericht is op kwaliteit. Het scherpstellen gebeurt in de vorm van een prettige en professionele omgang met mensen, heldere teksten, degelijke concepten, creatieve vormgeving en bij het product passende communicatieadviezen. Het samenwerken met Huib van der Wal tekstschrijver gebeurt op basis van vertrouwen, eerlijkheid en openheid, resulterend in heldere afspraken. Ervaring, vakmanschap en gedrevenheid staan garant voor een kwalitatief goed eindproduct met een reële prijs-kwaliteitverhouding.


Huib van der Wal 605px
development by teqz logo